Αραπίνα

Υλικά
6 αυγά
1 φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. τρούφα
1 φλιτζ. ινδοκάρυδο
2 φλιτζ. αλεύρι
1 μπέκιν
2 βανίλιες
Σιρόπι
3 φλιτζ. νερό
2 φλιτζ. ζάχαρη
Εκτέλεση
Χτυπάμε την ζάχαρη με τα αυγά να αφρατέψουν, ανακατεύουμε την τρούφα, το ινδοκάρυδο, το μπέκιν, τις βανίλιες, το αλεύρι και τα προσθέτουμε λίγο λίγο στα αυγά με την ζάχαρη. Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα περίπου. Βράζουμε το σιρόπι για 5 λεπτά και σιροπιάζουμαι το γλυκό αφού κρυώσει.

Σχόλια