Κέικ καρότου



 Υλικά
8 αυγά
1 1/2 φλυτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. λάδι
1 φλιτζ. καρότο τριμμένο
1 φλιτζ. καρύδια τριμμένα
2 φλιτζ. αλεύρι
1 μπέκιν

1 κουταλάκι κανέλα
1/2 κουταλάκι γαρίφαλο
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη, προσθέτουμε ανακατεύοντας πάντα, το λάδι, το καρότο, το αλεύρι μαζί με τα καρύδια, το μπέκιν, την κανέλα και το γαρίφαλο. Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί ή φόρμα και ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα. Αφού κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.

Σχόλια