ΡΟΛΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Υλικά
10 αυγά
10 κουταλιές σούπας ζάχαρη
15 κουταλιές αλεύρι
1 μπέκιν πάουντερ

Γέμιση
1 βιτάμ(250γρ.) σε θερμοκρασία δωματίου
5 κουταλιές σούπας κακάο
1 φλιτζ. ζάχαρη άχνη
1/2 φλιτζ. φουντούκια αλεσμένα
2 αυγά
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν και προσθέτουμε λίγο, λίγο το αλεύρι μαζί με το μπέκιν. Αδειάζουμε στο τετράγωνο ταψί της κουζίνας αφού πρώτα το έχουμε καλύψει με λαδόκολλα ή έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει πολύ καλά. Ψήνουμε σε προθερμασνένο φούρνο στους 180 για 30 λεπτά. Χτυπάμε το βιτάμ με το κακάο, την άχνη, τα αυγά και τα φουντουκιά πολύ καλά και αφού αφήσουμε λίγο το παντεσπάνι να κρυώσει το αλείφουμε από πάνω και τυλίγουμε προσεχτικά με την βοήθεια της λαδόκολλας ή μιας πετσέτας σε ρολό. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να παγώσει και κόβουμε λεπτές φέτες. (Αν θέλουμε μπορούμε να μουσκέψουμε το παντεσπάνι με 1φλυτζ. καφέ.)
Μπορούμε επίσης αντί για σοκολάτα να βάλουμε την αγαπημένη μας μαρμελάδα ή μερέντα ή γλυκό τριαντάφυλλο με καρύδια για πιο πρωτότυπο είναι τέλειο.

Σχόλια