κορμός σοκολάτας με OREO

Υλικά (για 16 κομμάτια)
400γρ. κουβερτούρα
1 γάλα ζαχαρούχο
1 κουταλιά βούτυρο
1κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι άχνη (αν το προτιμάμε πιο γλυκό)
2 μεγάλα πακέτα μπισκότα OREO
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρολίτσα βάζουμε την κουβερτούρα κομμένη σε κομμάτια, το βούτυρο, το γάλα, την κρέμα γάλακτος και τη  άχνη αν θέλουμε, σε μέτρια όχι πολύ δυνατή φωτιά για να μην μας ψηθεί η σοκολάτα. Ανακατεύουμε συνεχώς όσπου να λιώσει η σοκολάτα και να ενωθούν όλα τα υλικά μας. Αφήνουμε να κρυώση, ανακατεύοντας κάπου, κάπου και στην συνέχεια χοντροκόβουμε τα μπισκότα μέσα. Αδειάζουμε σε μια στενόμακρη φόρμα στην οποία έχουμε βάλει μεμβράνη ή λαδόκολλα για να μπορέσουμε να το ξεφορμάρουμε αφου το εχουμε αφήσει γαι 1 ώρα περιπου στο ψυγείο.

Σχόλια