Μηλόπιτα (κέικ μήλου, εύκολα, γρήγορα και νόστιμα)

Υλικά
2 φλιτζ. μήλο ψιλοκομμένο
1 φλιτζ.  σπορέλαιο
1,5 φλιτζ. ζάχαρη
 8 αυγά
2 φλιτζ. αλεύρι
2 κουταλάκια κανέλα
1 μπέκιν πάουντερ

Εκτέλεση
Καθαρίζουμε κόβουμε τα μήλα σε κυβάκια τα βάζουμε σε μια λεκανίτσα και τα πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι, να μην κολλάν μεταξύ τους και να μην μας κάτσουν στον πάτο του κέικ.
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά ρίχνοντας σιγά σιγά την ζάχαρη, στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, το αλεύρι το μπέκιν και την κανέλα. Στο τέλος προσθέτουμε τα μήλα ανακατεύοντας απαλά, με μια σπάτουλα, από κάτω προς τα πάνω. Αδειάζουμε σε καλά βουτυρωμένο ταψάκι ή φόρμα κέικ και ψήνουμε στους 170 για μια ώρα. Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και κανέλα για έξτρα άρωμα και γεύση.

Σχόλια