
250γρ. κουβερτούρα
250γρ. ταχίνι
50γρ. γλυκόζη
τρούφα ή ινδοκάρυδο ή τριμμένους ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπέν μαρί, προσθέτουμε το ταχίνι και τη γλυκόζη, ανακατεύουμε πολύ καλά και αφήνουμε να κρυώσει (το βοηθάμε να κρυώσει ανακατεύοντας κάπου κάπου). Θέλει αρκετές ώρες να κρυώσει, δεν το βάζουμε στο ψυγείο γιατί θα μας ασπρίσει η κουβερτούρα. Αφού στερεοποιηθεί αρκετά, πλάθουμε μικρά μπαλάκια τα βουτάμε στην τρούφα ή στο ινδοκάρυδο ή σε ξηρούς καρπούς (δοκιμάστε και τους τρεις συνδυασμούς είναι υπέροχοι) και τα τοποθετούμε σε χαρτάκια.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου